Kerstvoorstelling ‘Hou vast!’ door SDC

Op vrijdag 15 december 2023 organiseerde Salvation Dance Centre de kerstvoorstelling ‘Hou vast!’ in Schouwburg De Lawei in Drachten.

Soms stormt het om je heen. Je voelt je overweldigd door alles wat er gebeurt. Maar Jezus zegt: ‘Hou vast’! Hij kwam naar deze aarde om ons hoop en nieuwe moed te geven. Dat vieren we met kerst!

Op deze avond kon je genieten van toneel en dans. Genieten van de passie van de dansers van Salvation Dance Centre en je laten inspireren door het verhaal wat zij te vertellen hebben.

Naar de foto’s :
1e voorstelling 17.00 uur.
2e voorstelling 18.45 uur.
3e voorstelling 20.30 uur.

BELANGRIJK : 
Vrijwel alle foto’s zijn – omwille van de snelheid en tijdsbesparing – rechtstreeks vanuit de camera online gezet. De foto’s zoals u ze nu bekijkt zijn nog niet geoptimaliseerd. 
(er kan een enkele onscherpe foto door de snelle selectie zijn geslipt). Sta je leuk op de foto’s en wil je foto’s bestellen, dan kan dat! Ik krijg een seintje van de afdrukcentrale (Oypo) en ik zal de foto’s (zover als mogelijk) optimaliseren voordat ze in productie gaan = Optimalisatie van oa : belichting (lichter of donkerder maken vd foto), de uitsnede en eventueel een kleine kleurcorrectie). 
!! U ontvangt volledig geoptimaliseerde foto’s, zoals je dat van mij gewend bent !!

…… voor vragen of meer informatie, stuur gerust een e-mail naar info@kiekons.nl ….

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.