Fotostudio

Op een zeer centrale plaats in Leek (Oldebertweg 23) op 2 km van de A7, beschikt KiekOns over een gezellige, ruime fotostudio waar de koffie en thee altijd voor u klaar staat ….

De fotostudio is zeer geschikt voor het maken van familiefoto’s, portretten van jong en oud, baby- / newbornfoto’s, dikke buik /zwangerschapsshoot, cake smash foto’s, foto’s van uw huisdier, High key, Low key etc. Heeft u ideeën, ik werk ze graag met u uit.

De studio heeft 3 vaste muren met een verschillende kleur, nl. wit, zwart en een steigerhouten achtergrond. Hierdoor kan tijdens een fotoshoot simpel en snel een andere achtergrond gebruikt worden. Verder zijn andere kleuren mogelijk doordat er ook met achtergrondrollen gewerkt wordt. De studio beschikt over 2 grote deuren waardoor groter materieel naar binnen gereden zou kunnen worden, zoals bv een motor. Verder zijn er een windmachine, een bellenblaasmachine en een rookmachine aanwezig en kan er gewerkt worden met Blacklight (UV licht).
De studio heeft een “stamtafel” om een kop koffie of thee aan te nuttigen en een visagie spiegel (voor een kleine meerprijs is een visagiste in te huren). Verder heeft de studio een eigen toilet en kleedruimte.

Het is ook mogelijk om bij u op locatie een “fotostudio” op te bouwen voor bv portretfotografie, maar ook voor groepsfotografie. Tevens is het mogelijk om op locatie direct foto’s (10×15 of 13x18cm) te printen tijdens bv een evenement.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, een fotoshoot boeken of een cadeaubon voor een fotoshoot weg geven ? Aarzel niet en neem gerust Contact op …

Reacties zijn gesloten.