Fotostudio

Op een centrale plaats in Leek (Oldebertweg 23) op minder dan 2 km van de A7 beschikt KiekOns over een professionele, ruime en gezellige fotostudio waar de koffie en thee altijd voor u klaar staat ….

De fotostudio is zeer geschikt voor het maken van familiefoto’s, portretten van jong en oud, baby- / newbornfoto’s, dikke buik / zwangerschapsfoto’s, cake smash foto’s, foto’s van uw huisdier, High key, Low key etc. Heeft u ideeën …., ik werk ze graag met u uit.

De fotostudio heeft 3 muren in een verschillende kleur, nl. zwart, wit en een wand voorzien van steigerhout. Hierdoor kan tijdens een fotoshoot simpel en snel een andere achtergrond gebruikt worden. Ook andere kleuren zijn mogelijk doordat er ook met achtergrondrollen gewerkt kan worden. De fotostudio beschikt over de mogelijkheid om groter materieel, zoals bv een motor, naar binnen te rijden. Verder zijn er o.a. een windmachine, een bellenblaasmachine en een rookmachine aanwezig en kan er gewerkt worden met Blacklight (UV licht).
De fotostudio heeft een “stamtafel” om een kop koffie of thee aan te nuttigen en een visagie spiegel (tegen een kleine meerprijs is er een visagiste in te huren). Ook beschikt de fotostudio over een eigen toilet en kleedruimte.

Het is ook mogelijk om op locatie een “fotostudio” op te bouwen voor bv portretfotografie, maar ook voor groepsfotografie. Tevens is het mogelijk om op locatie direct foto’s (10×15 of 13x18cm) te printen tijdens bv een evenement.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, een fotoshoot boeken of een cadeaubon voor een fotoshoot weg geven ? Aarzel niet en neem gerust Contact op …

Reacties zijn gesloten.