Info trouwreportage

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk ….

Ik zal jullie graag van dienst zijn. Ik zal hieronder kort wat informatie geven over de mogelijkheden en de prijzen voor een trouwreportage. Als jullie vragen hebben mag je mij altijd e-mailen, bellen of beter nog, langs komen voor een geheel vrijblijvend gesprek …. 

Ik reserveer altijd de “gehele” dag voor een trouwreportage. Het voordeel hiervan is dat ik nooit op de klok zal hoeven kijken en dus alle tijd heb voor het bruidspaar. Ieder huwelijk is anders en iedereen heeft zijn / haar eigen wensen en daar pas ik mij volledig bij aan.

Een gemiddelde trouwreportage begint meestal ’s ochtends vroeg bij bv de kapper of bij de bruid (of bruidegom) thuis en eindigt voor mij vaak na het aansnijden van de bruidstaart of bv. na de openingsdans …

Ik wil voor de huwelijksdag graag het bruidspaar twee keer ontmoeten. De eerste keer is vaak een vrijblijvend oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Wij spreken dan globaal jullie huwelijksdag door en kijken naar de wensen en mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee voor een goede invulling van de huwelijksdag. Het tweede gesprek zal vlak voor de huwelijksdag zijn en dan nemen we de details van de dag door.

Ik probeer altijd zo snel mogelijk na het huwelijk, vaak al de dag erna, een serie foto’s op een met een wachtwoord beveiligde site te zetten. Ik e-mail jullie dan de link door zodat jullie snel een leuke impressie van de dag hebben die jullie naar wens kunnen delen met vrienden en familie. 

Ik reken voor een gemiddelde huwelijksdag incl. een uitgebreide fotoselectie €850.-. De (geoptimaliseerde) foto’s worden digitaal aangeleverd. Uiteraard is het ook mogelijk de foto’s in een mooi trouwalbum te ontvangen. Vooraf spreek ik altijd een vaste prijs (incl BTW) af zodat er achteraf geen verrassingen zijn. 

Na afloop zijn jullie welkom om zelf een selectie te maken uit de door mij geschoten foto’s … Deze geselecteerde foto’s zal ik daarna voor jullie volledig optimaliseren. Mochten jullie behalve de digitale fotobestanden ook een trouwalbum willen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Het is altijd mogelijk een geheel vrijblijvend gesprek te hebben bv onder het genot van een kop koffie of thee. We kunnen dan rustig de mogelijkheden en jullie wensen bespreken en eventueel wat voorbeelden bekijken. 

Reacties zijn gesloten.