Informatie

www.KiekOns.nl is de website van de fotograaf Gert Meijer en staat voor Betaalbare en Professionele Fotografie in Noordoost Nederland …

KiekOns fotografeert op een door u gekozen locatie. Bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving of ergens op midden de heide … beiden is geen probleem voor KiekOns.

U bent bij KiekOns op het juiste adres voor o.a. :

In mijn Portfolio vind u een overzicht van de door mij gemaakte foto’s. Neemt u gerust Contact op voor het bespreken van uw wensen en voor prijs- en of meer informatie.

Foto’s van evenementen en de niet afgenomen foto’s van fotoshoots worden maximaal een jaar bewaard, daarna worden deze foto’s verwijderd. Zover als mogelijk zijn de foto’s op deze site (en portfolio) geplaatst met mondelinge toestemming van de geportretteerde(n). Indien iemand wil dat er een foto wordt verwijderd (bv omdat hij/zij vindt dat dit in strijd is met zijn/haar privacy), moet men even contact opnemen, de foto zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijdert. Persoonlijke gegevens van de geportretteerden worden nooit opgeslagen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste fotoshoots, aanbiedingen, etc … volg KiekOns op Instagram en/of Facebook


Over mijzelf … :
Ik ben Gert Meijer, bouwjaar 1965  en woon met mijn gezin in Tolbert op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland. Ik werk 32 uur / week bij Sanquin. Mijn interesses op gebied van fotografie zijn breed zoals mijn Portfolio vermoedelijk ook laat zien. Ik vind het altijd erg belangrijk om samen met de klant, in een ontspannen sfeer, een mooi resultaat neer te zetten.


… bij mij is iedere klant koning(in) en een tevreden klant is voor mij de beste reclame …

FB omslag2

Reacties zijn gesloten.