Informatie

www.KiekOns.nl is de website van de fotograaf Gert Meijer en staat voor Betaalbare en Professionele Fotografie in Noordoost Nederland …

UPDATE : per 14feb19 stopt KiekOns met studiofotografie !!

U bent bij mij (KiekOns) op het juiste adres voor o.a. :

In mijn Portfolio vind u vele door mij gemaakte foto’s van de bovengenoemde opties. Vermoedelijk is deze lijst niet compleet. Neemt u gerust Contact op voor het bespreken van uw wensen en voor meer informatie.

Foto’s van evenementen en de niet geselecteerde  foto’s van fotoshoots worden maximaal een jaar bewaard, daarna worden deze foto’s verwijderd. Zover als mogelijk zijn de foto’s op deze site (en portfolio) geplaatst met mondelinge toestemming van de geportretteerde(n). Indien iemand wil dat er een foto wordt verwijderd (bv omdat hij/zij vindt dat dit in strijd is met zijn/haar privacy), moet even contact opnemen, de foto zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijdert. Persoonlijke gegevens van de geportretteerden worden nooit opgeslagen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste fotoshoots, aanbiedingen, etc … volg KiekOns op Instagram en/of Facebook


Over mijzelf … :
Ik ben Gert Meijer, bouwjaar 1965  en woon met mijn gezin in Tolbert op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland. Ik werk 32 uur / week bij Sanquin. Mijn interesses op gebied van fotografie zijn breed zoals vermoedelijk mijn Portfolio ook laat zien. Ik vind het altijd erg belangrijk om in een ontspannen sfeer samen met de klant een mooi resultaat neer te zetten.


… bij mij is iedere klant koning(in) en een tevreden klant is voor mij de beste reclame …

FB omslag2

Reacties zijn gesloten.