Turngala 2016

gm1_131605 November 2016 was er in Leek het Turngala 2016. Het Turngala was een wervelende show vol met topacts van acrobatiek, show, turnen, dans, acro, rythmische gymnastiek en andere acts. De nadruk van deze show lag vooral op de diverse gymnastische disciplines  afgewisseld met andere acts.

De deelnemers waren oa:
– Sanne Wevers / Lieke Wevers / Vera Pol / Celine van Gerner / Frank Rijken / Michel Bletterman / Yuri van Gelder / Milan Stealens / Renske Endel / Pressplay (SDM) / Mara Titarsolej / Tisha Volleman / Flikflak groep agro / Daphne Bos (zang) / Diabolo / Quattrobar / Hans van Zetten (presentator)

!!!! Vrijwel alle foto’s zijn – omwille van de snelheid en tijdsbesparing – rechtstreeks vanuit de camera online gezet. De foto’s zoals u ze nu kunt bekijken, zijn dus nog niet geoptimaliseerd(er kan een enkele onscherpe foto door de snelle selectie zijn geslipt).
Sta je leuk op de foto’s en wil je foto’s bestellen, dan kan dat! Ik krijg een seintje van de afdrukcentrale (Oypo) en optimaliseer de foto’s (zover als mogelijk) voordat ze in productie gaan (optimalisatie van oa belichting, rechtzetten, de uitsnede en eventueel een kleine kleurcorrectie). 
!! U ontvangt volledig geoptimaliseerde foto’s, zoals je dat van mij gewend bent !!

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *